Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review en Demo

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review en Demo
Ik kreeg de kans om Vita Liberata Body Blur Sunless Glow - Latte  te testen en ik wil mijn ervaring met jullie delen.Review In English Here

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow is niet zomaar een zelfbruiner, het is een body make-up maar dan met zelfbruiner. Hoe werkt dat?

Als je het gebruikt geeft het eerst een teint, het voegt een gezonde glans toe en om een of andere reden verbergt het de kleine imperfecties waardoor je huid er gebruind en perfect uitziet. Het droogt snel op en je bent meteen klaar om verder te gaan met je dag. Maar er is nog iets… na 4 tot 8 uur douche je en komt de blijvende teint tevoorschijn.

Geen lelijke strepen, geen uren wachten met je armen in de lucht tot het droog is. Je hoeft niet te wachten tot je een keer 4uur de tijd hebt om jezelf te bruinen. Nee! Je kunt minuten na het aanbrengen al verdergaan met je dag.

Hoe klinkt je dat?


Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review


Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review en Demo

 Wat is het?


Body make-up en zelfbruiner in één.

Voor wie is het?

Voor iedereen die er gebruind uit wil zien.

Hoe gebruik ik het?
Gebruik de Vita Liberata Sunless Glow aan op een schone, droge huid.  Breng het product eerst op de tanning mitt (zelfbruinerhandschoen) aan en wrijf het in een cirkelvormige beweging . Breng  de Sunless Glow in kleine hoeveelheden en knijp even zodat het product goed verdeeld is en veeg het vervolgens goed uit over je lichaam /gezicht. 
Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review en Demo


Laat de sunless glow een paar minuten tijd om in te trekken en dep vervolgens met een handdoek over je huidn,  hierdoor wordt overtollig product verwijderd, wat zorgt voor een mooie gelijkmatige bruining.

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review en Demo

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review en Demo

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review en Demo

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review en DemoLaat het minstens 4 tot 8 uur rusten voordat je gaat douchen om het resultaat te zien.

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review en Demo


.

Dit product geeft je een egale huid en vermindert de kleine imperfecties. De toegevoegde zelfbruiner ontwikkelt zich onder de body make-up, die bij het douchen verdwijnt waardoor de blijvende teint zichtbaar wordt.

De formule heeft geen parabenen, agressieve chemicaliën, parfum/geur stoffen, alcohol, dierlijke derivatieve, chemische producten, sulfaten, siliconen


Veganistisch /Diervriendelijk


Ja.

Waar te koop
www.esthetichealth.nl  


Voor parfumerieën en Salons www.itradebeauty.nl

verschillende online schoonheidsboetieks 


Hoeveel krijg je?

100ml

Prijs  
€37,90

Kan ik het op mijn gezicht gebruiken?

Ja.

Wat ik er leuk aan vind?

Supermodel huid in een tube, ik weet niet hoe ik het anders moet noemen!

Mijn huid is wat bleek en meestal heb ik er geen moeite mee dat ik wat bleek ben, maar in de zomer heb ik toch graag een mooie teint.
Vita Liberata Body Blur Sunless GlowOmdat ik Nederland woon valt het niet mee om een gebruinde teint te krijgen, en zelfs als ik naar het strand ga zal ik die niet krijgen omdat ik mezelf helemaal insmeer met zonbeschermer. Sorry mensen, gezonde huid voor al het andere.
Hoe dan ook, Vita Liberata Body Blur Sunless Glow is de enige zelfbruiner waar ik een obsessie voor heb dit jaar. Het is luxueus en romig met excellente ingrediënten, het ruikt niet als een zelfbruiner en het heeft een vervaag effect die mijn 45 jaar oude huid eruit doet zien als de glanzende getinte huid van een supermodel. Ik vind het fantastisch!


Wat ik er niet leuk aan vind?

Het is wat duur.

Zou ik het weer kopen?

Ja, denk ik wel

Dus mensen, dit was mijn Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review en Demo! Wat is jullie indruk van het product? Ja of nee?

8 comments

 1. Klinkt als een heerlijk product, je hebt me heel enthousiast gemaakt

  ReplyDelete
 2. ik ken het product en vind het niet duur ;) ik heb een zelfbruiner van de zonnebank en die was even duur maar je doet er lang mee, mits deze na een dag eral af is maar dat kon ik nergens terug lezen

  www..lafamiliab.nl

  ReplyDelete
 3. Ik vind de kleur hele mooi en natuurlij ogen, past ook goed bij je. En wat maak je prachtige foto's!

  ReplyDelete
 4. Prachtige foto's, en een fantastische review. Echt goed gedaan, mijn complimenten!
  Ik heb hem ook uitgeprobeerd en vind hem ook fijn (een beetje duur, idd) en hij is ook gewoon gemakkelijk: als het niet goed is, was je het er gewoon af!

  ReplyDelete
 5. Fijn dat je tevreden bent. Mijn grootste zorg zou zijn of het er wel mooi opkwam, en niet streperig of zo.

  ReplyDelete
 6. Oh dat merk kende ik nog niet! Ziet er een heel fijne zelfbruiner uit. Zou het dringend ook eens moeten testen zo te zien! :-)

  ReplyDelete
 7. Juliette - Strongbody.nlAugust 16, 2019 at 8:11 PM

  Ik heb nog nooit een zelfbruiner gebruikt maar zo te lezen is het een super product! Ik zie echt het verschil in je benen! Ook fijn dat het veganistisch is. -)

  ReplyDelete
 8. zo dat zie je goed. klinkt al een fijn product

  ReplyDelete