Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review en Demo

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review en Demo

Ik kreeg de kans om Vita Liberata Body Blur Sunless Glow – Latte  te testen en ik wil mijn ervaring met jullie delen.

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review en Demo


Review In English Here

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow is niet zomaar een zelfbruiner, het is een body make-up maar dan met zelfbruiner. Hoe werkt dat?

Als je het gebruikt geeft het eerst een teint, het voegt een gezonde glans toe en om een of andere reden verbergt het de kleine imperfecties waardoor je huid er gebruind en perfect uitziet. Het droogt snel op en je bent meteen klaar om verder te gaan met je dag. Maar er is nog iets… na 4 tot 8 uur douche je en komt de blijvende teint tevoorschijn.

Geen lelijke strepen, geen uren wachten met je armen in de lucht tot het droog is. Je hoeft niet te wachten tot je een keer 4uur de tijd hebt om jezelf te bruinen. Nee! Je kunt minuten na het aanbrengen al verdergaan met je dag.

Hoe klinkt je dat?

 

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review en Demo

 


Wat is het?

Body make-up en zelfbruiner in één.

Voor wie is het?

Voor iedereen die er gebruind uit wil zien.

Hoe gebruik ik het?
Gebruik de Vita Liberata Sunless Glow aan op een schone, droge huid.  Breng het product eerst op de tanning mitt (zelfbruinerhandschoen) aan en wrijf het in een cirkelvormige beweging . Breng  de Sunless Glow in kleine hoeveelheden en knijp even zodat het product goed verdeeld is en veeg het vervolgens goed uit over je lichaam /gezicht. 

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review en Demo

 

Laat de sunless glow een paar minuten tijd om in te trekken en dep vervolgens met een handdoek over je huidn,  hierdoor wordt overtollig product verwijderd, wat zorgt voor een mooie gelijkmatige bruining.
Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review en Demo
Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review en Demo
Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review en Demo
Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review en Demo

 

Laat het minstens 4 tot 8 uur rusten voordat je gaat douchen om het resultaat te zien.
Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review en Demo

.

Dit product geeft je een egale huid en vermindert de kleine imperfecties. De toegevoegde zelfbruiner ontwikkelt zich onder de body make-up, die bij het douchen verdwijnt waardoor de blijvende teint zichtbaar wordt.

De formule heeft geen parabenen, agressieve chemicaliën, parfum/geur stoffen, alcohol, dierlijke derivatieve, chemische producten, sulfaten, siliconen


Veganistisch /Diervriendelijk

Ja.

Waar te koop
www.esthetichealth.nl  

Voor parfumerieën en Salons www.itradebeauty.nl

verschillende online schoonheidsboetieks 

Hoeveel krijg je?

100ml

Prijs  
€37,90

Kan ik het op mijn gezicht gebruiken?

Ja.

Wat ik er leuk aan vind?

Supermodel huid in een tube, ik weet niet hoe ik het anders moet noemen!

Mijn huid is wat bleek en meestal heb ik er geen moeite mee dat ik wat bleek ben, maar in de zomer heb ik toch graag een mooie teint.

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow

 

Omdat ik Nederland woon valt het niet mee om een gebruinde teint te krijgen, en zelfs als ik naar het strand ga zal ik die niet krijgen omdat ik mezelf helemaal insmeer met zonbeschermer. Sorry mensen, gezonde huid voor al het andere.
Hoe dan ook, Vita Liberata Body Blur Sunless Glow is de enige zelfbruiner waar ik een obsessie voor heb dit jaar. Het is luxueus en romig met excellente ingrediënten, het ruikt niet als een zelfbruiner en het heeft een vervaag effect die mijn 45 jaar oude huid eruit doet zien als de glanzende getinte huid van een supermodel. Ik vind het fantastisch!

Wat ik er niet leuk aan vind?

Het is wat duur.

Zou ik het weer kopen?

Ja, denk ik wel

Dus mensen, dit was mijn Vita Liberata Body Blur Sunless Glow Review en Demo! Wat is jullie indruk van het product? Ja of nee?

Leave a Reply

Your email address will not be published.